Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Gość : (02 wrzesień 2010 - 07:05 ) m
Uzumaki174 Ikona : (24 sierpień 2010 - 10:17 ) Galeria 302 zdjecia sa dostepne na www.akiba.pl dzial Galeria i potem konwenty.
Pfff Ikona : (13 sierpień 2010 - 02:37 ) jak mozesz towylij mi tytuly tych amv na gg 6282831
Gość : (12 sierpień 2010 - 09:18 ) 6487249 moje gg
Gość : (12 sierpień 2010 - 09:17 ) jak by ktoś był chętny ja amvki mam all od kola co je puszczał za drobna opłata zgrywał to :)
Zenek Ikona : (11 sierpień 2010 - 07:46 ) Jeśli jakieś do nas dojdą, to wystawimy. Cierpliwości
Pfff Ikona : (10 sierpień 2010 - 02:23 ) no dajcie linki do jakis fotek xD
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:55 ) lynz sorry
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:55 ) dajcie jakieś zdjęcia -.-
siema JA, poznalismy się, tu lunz ;d
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:13 ) to ja jestem "JA"
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:13 ) sima
Zenek Ikona : (10 sierpień 2010 - 09:40 ) A co do linków AMV, to będzie duży problem. Wszystkie (prócz konkursowych), pochodziły z dysków Kamnari'ego i to jego trzeba by się spytać. Jedyne co wiem, to że puszczone były dwa "Why So Serious".
Zenek Ikona : (10 sierpień 2010 - 09:36 ) Nie przesadzaj :)
KARATE Ikona : (10 sierpień 2010 - 03:28 ) JAK KTOŚ CHCE MI NAWRZUCAĆ PODAJE MAILA KARATE.LUPUS@GMAIL.COM
KARATE Ikona : (10 sierpień 2010 - 03:26 ) I NIE TYLKO PRZY TYM!!!
KARATE Ikona : (10 sierpień 2010 - 03:24 ) ZA KOLEJKĘ PRZEPRASZAM TO CZĘŚCIOWO MOJA WINA ALE CHCIAŁEM BYĆ W MIARĘ SKRUPULATNY I TO BYŁ CHYBA BŁĄD TRZEBA MI BYŁO WPUSZCZAĆ NA WARIATA BEZ SPRAWZANIA CZEGOKOLWIEK JEDNAK NIE DA SIĘ NIE WSPOMNIEĆ O NA MAKSA ŹLE PRZYGOTOWANEJ LIŚCIE I BRAKU KOMPA ... SORRY BYŁ ALE SIĘ WYŁOŻYŁ PO PÓŁ GODZINY :) DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA POMOC PRZY ROZDAWANIU SMYCZY I BADŻY i TOBIE STRUSIU TEŻ BEZ WAS TRWAŁOBY TO JESZCZE DŁUŻEJ A I TAK ZESZŁO PORAŻKOWO DŁUGO ! SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA DZIEWCZYN KTORE ZE MNA SIEDZIAŁY NA KASACH ODWALIŁYŚCIE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY DZIĘKI JESTEŚCIE SUPER PRZY OGARNIANIU TEGO BAJZLU
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:29 ) oraz http://www.youtube.c...h?v=A9RvYMyr7h0
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:28 ) http://www.youtube.c...h?v=gWhcYdxMgWM
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:28 ) od siebie rzuce te 2 linki
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:27 ) blagam dajcie linki do amv puszczanych na konwencie w sobote. to zajebiscie wazne. blagam jeszcze raz!!!
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Parę pytań w kwestii wejściówek

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Shippo Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 16-lipiec 10
Status: > Offline

Napisano 27 lipiec 2010 - 08:49

Witam,

Otóż mojej głowie nie dają spokoju pewne pytania: po pierwsze, dlaczego w sklepie pantsu.pl musiałam zapłacić 9 złotych za koszt przesyłki? Czy to znaczy, że wejściówki zostaną przysłane nam do domu? I po drugie, Czy nasze konwentowe nicki będą wpisywane na konwencie, czy też sami będziemy musieli napisać je na wejściówkach? A skoro zamówiłam wejściówki i je opłaciłam (potwierdzenie zmiany statusu na opłacone przyszło), to już je na pewno mam, czy tak?

Pozdrawiam, Shippo
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Yuuf Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 10
  • Rejestracja 30-czerwiec 10
  • LocationNowa Sól

Napisano 27 lipiec 2010 - 09:19

No i gratuluje przetracenia 9 zł. Na stronie wyraźnie pisze, że NALEŻY WYBRAĆ OPCJĘ ODBIORU OSOBISTEGO, czyli wejściówkę dostaniesz w dniu konwentu. Jeśli masz zmieniony status na opłacony, to masz wejściówki - co do nicków , to nie wiem.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Kodii Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 27-lipiec 10

Napisano 27 lipiec 2010 - 11:43

Jak dla mnie to narazie najwiekszym failem na tym konie są wejściówki sprzedawane przez sklep...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Oro Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 26
  • Rejestracja 28-luty 10

Napisano 27 lipiec 2010 - 02:55

jak dla mnie sprzedawane rpzez sklep to ciut większa wiarygodność niz rpzesylanie na nikomu nie znany adres konto bankowe itp itd...
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Kodii Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 27-lipiec 10

Napisano 27 lipiec 2010 - 03:00

Na wszystkich konwentach na jakich byłem był własny system do wydawania wejściówek. Pierwszy raz widze że sa one sprzedawane przez sklep, wiec albo jest tak jak mówisz i orgowie nie chcąc wpadki rozprowadzają to przez sklep albo nikt od nich nie umiał napisać dobrego skryptu na to ;/
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Orzecho Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 02-lipiec 10

Napisano 27 lipiec 2010 - 03:52

Wejściówki były sprzedawane przez sklep także np. na Otakonie. Avangarda V sprzedawała wejściówki przez system Kumulator (nie do końca sklep, ale zasada ta sama). Sprzedawanie wejściówek przez sklep to spore ułatwienie dla organizatorów, a dla konwentowiczów to żadna różnica (no bo jakie ma znaczenie jaki numer banku wpiszemy w przelewie?). Sklepy mają już swoją "infrastrukturę" do szybkiego sprawdzania kto zapłacił, tak więc odbywa się to szybko, sprawnie i bez pomyłek - a to ważne zarówno dla orgów jak i dla uczestników. Wystarczy wspomnieć ile było nerwów np. przy ostatnim Ecchiconie gdzie wejściówki dla 1700 osób ogarniała jedna osoba.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Shippo Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4

Napisano 27 lipiec 2010 - 03:58

@Yuff

Co do przetracenia 9 zł, to na pantsu.pl, z tego co pamiętam, nie było o tym informacji. Dopiero potem zobaczyłam tą informację na stronie NyanCON'u. Te 9 złotych mogę przeboleć, ale chciałabym również wiedzieć, czy nic to nie zmienia, to znaczy czy otrzymam wejściówkę tak, jakbym wybrała tą opcję.

@Orzecho

Akurat byłam na Otakonie, kupowałam tam wejściówki i zdaje mi się, ze tam wszystko było łatwiejsze - kupujesz wejściówkę na yatta.pl, a na stronie Otakonu pojawiły Ci się one, i mogłeś edytować w nich swój nick, wybrać wygląd wejściówki... a tu wszystko wydaje się trudniejsze, zwłaszcza, że konwent już niedługo, i te wszystkie formalności wolałabym mieć za sobą, dla świętego spokoju :<
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Oro Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 26
  • Rejestracja 28-luty 10

Napisano 27 lipiec 2010 - 04:55

na pantsu również była/jest informacja :rolleyes: Ale Co do nicku to tez ciekawe jak to będzie.. bo ja swojego nie wysłałem.. a nie chce na wejściówce swojego imienia i nazwiska :blink: :lol:

Z tego co patrze sobie na taki np NiuCon gdzie nie ma byc rezerwacji a wejściówki mają być sprzedawane na miejscu to chbya najgorsze co ejst z możliwych.. przyjedzie z drugiego końca polski na konwent a jak odjedzie sie ze wejściówek nie ma.. i pacnął sie łbem o klamkę... Więc nie ważne czy przez sklep rezerwacje czy nie przez sklep.. ważne ze rezerwacje <lol
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Shippo Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4

Napisano 27 lipiec 2010 - 05:05

Na Pantsu była ta informacja? Ehh, jestem mało spostrzegawcza :< Jednak ciągle proszę o odpowiedź na moje pytanie, czy fakt, że nie zaznaczyłam opcji odbioru osobistego, zmienia jakoś sposób odbiory wejściówek?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Yuuf Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 10
  • Rejestracja 30-czerwiec 10
  • LocationNowa Sól

Napisano 27 lipiec 2010 - 05:20

Nie, wejściówkę dostaniesz na miejscu w dniu konwentu. ;d
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Uzumaki174 Ikona

• Administrator
  • Ikona
  • Grupa Administrators
  • Postów 24
  • Rejestracja 28-styczeń 10
  • LocationRadom / Poland

Napisano 27 lipiec 2010 - 07:02

Pora rozwiać parę wątpliwości i odpowiedzieć na pytania.

Nikt nie stracił 9zł. Jeżeli ktoś przez pomyłkę wysłał zapłatę wraz z kwotą wysyłki my tą sumę zwracamy proszę się nie obawiać.
W tej sprawie wysyłamy indywidualne e-maile. Wejściówka gdy ma status opłacona znaczy że wszystko jest ok i wystarczy przyjechać na konwent i tutaj już nastąpi odbiór magicznej karteczki :)
Co do zamówień przez sklep jest to i dla nas i dla Was ułatwienie.
Każdy ma większą pewność, otrzymuje wszystkie dane i informacje. Dla nas natomiast jest to szybsza metoda aby ogarnąć wejściówki. To naprawdę ułatwia życie osobom odpowiedzialnym za to.
Co do skryptu mieliśmy taką metodę Wam przedstawić mamy coś własnego opracowanego niż inne konwenty lecz zdecydowaliśmy się na taki krok, metoda szybka, pewna i bezpieczna. Nie rozumiem problemu u niektórych ale wiadomo są gusta i guściki. Każdy ma swoje przyzwyczajenia.

Na następny raz mamy prośbę czytajcie uważnie opisy wszystkiego. Każdy oszczędzi sobie stresu i nerwów a nam małego zamętu który może się wkraść.

Pozdro
0

Strona 1 z 1