No to pytanie jest banalne... który dla was jest to konwent ?
Ja do tej pory byłem tylko na jednym a mianowicie na ostatnim pierniconie w Toruniu. Uczucia mam mieszane co do tego konwentu, jako świerzak nie wiedziałem co, jak, gdzie , kto z kim , gdzie i dlaczego a tym bardziej po co

:D Na konwencie legła niestety organizacja, bo niektore panele czy też konkursy sie nie odbywały z którego to powodu po prostu byłem zawiedziony, informacji stosownych tez nie było.. więc zaczynałem sie gubić i zadawać głupie pytania po co w zasadzie przyjechałem...

Otóż szybko się to wyjaśniło... NA KONWENCIE PANOWAŁ NIESAMOWITY KLIMAT. Ludzie, których napotkałem byli pozytywnie nastawieni jak i naładowani byli tez cholernie pozytywna energią.

Luzacki styl ludzi tam przebywających przypadł mi do gustu, panowała taka atmosfera , że znajomości same się nawiązywały, a tematów o różnych dziwactwach było sporo < lol Bardzo miło wspominam te chwile spędzone na konwencie i myśl o kolejnym przyprawia mnie wręcz o miłe dreszcze < lol oczekuje podobnych wrażeń i na radomskim konwencie.
a wy jakie macie wspomnienia z konwentów ? jeśli to wasz pierwszy.. to czego po nim oczekujecie ?