Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Gość : (02 wrzesień 2010 - 07:05 ) m
Uzumaki174 Ikona : (24 sierpień 2010 - 10:17 ) Galeria 302 zdjecia sa dostepne na www.akiba.pl dzial Galeria i potem konwenty.
Pfff Ikona : (13 sierpień 2010 - 02:37 ) jak mozesz towylij mi tytuly tych amv na gg 6282831
Gość : (12 sierpień 2010 - 09:18 ) 6487249 moje gg
Gość : (12 sierpień 2010 - 09:17 ) jak by ktoś był chętny ja amvki mam all od kola co je puszczał za drobna opłata zgrywał to :)
Zenek Ikona : (11 sierpień 2010 - 07:46 ) Jeśli jakieś do nas dojdą, to wystawimy. Cierpliwości
Pfff Ikona : (10 sierpień 2010 - 02:23 ) no dajcie linki do jakis fotek xD
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:55 ) lynz sorry
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:55 ) dajcie jakieś zdjęcia -.-
siema JA, poznalismy się, tu lunz ;d
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:13 ) to ja jestem "JA"
Gość : (10 sierpień 2010 - 11:13 ) sima
Zenek Ikona : (10 sierpień 2010 - 09:40 ) A co do linków AMV, to będzie duży problem. Wszystkie (prócz konkursowych), pochodziły z dysków Kamnari'ego i to jego trzeba by się spytać. Jedyne co wiem, to że puszczone były dwa "Why So Serious".
Zenek Ikona : (10 sierpień 2010 - 09:36 ) Nie przesadzaj :)
KARATE Ikona : (10 sierpień 2010 - 03:28 ) JAK KTOŚ CHCE MI NAWRZUCAĆ PODAJE MAILA KARATE.LUPUS@GMAIL.COM
KARATE Ikona : (10 sierpień 2010 - 03:26 ) I NIE TYLKO PRZY TYM!!!
KARATE Ikona : (10 sierpień 2010 - 03:24 ) ZA KOLEJKĘ PRZEPRASZAM TO CZĘŚCIOWO MOJA WINA ALE CHCIAŁEM BYĆ W MIARĘ SKRUPULATNY I TO BYŁ CHYBA BŁĄD TRZEBA MI BYŁO WPUSZCZAĆ NA WARIATA BEZ SPRAWZANIA CZEGOKOLWIEK JEDNAK NIE DA SIĘ NIE WSPOMNIEĆ O NA MAKSA ŹLE PRZYGOTOWANEJ LIŚCIE I BRAKU KOMPA ... SORRY BYŁ ALE SIĘ WYŁOŻYŁ PO PÓŁ GODZINY :) DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA POMOC PRZY ROZDAWANIU SMYCZY I BADŻY i TOBIE STRUSIU TEŻ BEZ WAS TRWAŁOBY TO JESZCZE DŁUŻEJ A I TAK ZESZŁO PORAŻKOWO DŁUGO ! SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA DZIEWCZYN KTORE ZE MNA SIEDZIAŁY NA KASACH ODWALIŁYŚCIE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY DZIĘKI JESTEŚCIE SUPER PRZY OGARNIANIU TEGO BAJZLU
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:29 ) oraz http://www.youtube.c...h?v=A9RvYMyr7h0
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:28 ) http://www.youtube.c...h?v=gWhcYdxMgWM
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:28 ) od siebie rzuce te 2 linki
Pfff Ikona : (09 sierpień 2010 - 12:27 ) blagam dajcie linki do amv puszczanych na konwencie w sobote. to zajebiscie wazne. blagam jeszcze raz!!!
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

pierwszy czy któryś z koleji ?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Oro Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 26
  • Rejestracja 28-luty 10
Status: > Offline

Napisano 08 lipiec 2010 - 10:20

No to pytanie jest banalne... który dla was jest to konwent ?

Ja do tej pory byłem tylko na jednym a mianowicie na ostatnim pierniconie w Toruniu. Uczucia mam mieszane co do tego konwentu, jako świerzak nie wiedziałem co, jak, gdzie , kto z kim , gdzie i dlaczego a tym bardziej po co :D:D Na konwencie legła niestety organizacja, bo niektore panele czy też konkursy sie nie odbywały z którego to powodu po prostu byłem zawiedziony, informacji stosownych tez nie było.. więc zaczynałem sie gubić i zadawać głupie pytania po co w zasadzie przyjechałem... :blink: Otóż szybko się to wyjaśniło... NA KONWENCIE PANOWAŁ NIESAMOWITY KLIMAT. Ludzie, których napotkałem byli pozytywnie nastawieni jak i naładowani byli tez cholernie pozytywna energią. B) Luzacki styl ludzi tam przebywających przypadł mi do gustu, panowała taka atmosfera , że znajomości same się nawiązywały, a tematów o różnych dziwactwach było sporo < lol Bardzo miło wspominam te chwile spędzone na konwencie i myśl o kolejnym przyprawia mnie wręcz o miłe dreszcze < lol oczekuje podobnych wrażeń i na radomskim konwencie.

a wy jakie macie wspomnienia z konwentów ? jeśli to wasz pierwszy.. to czego po nim oczekujecie ? :rolleyes:
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Yuuf Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 10
  • Rejestracja 30-czerwiec 10
  • LocationNowa Sól

Napisano 09 lipiec 2010 - 05:28

Co do mnie, to mam za sobą B.A.K.A. Y2K8, czyli ostatnia odsłona tego konwentu, organizowana dwa lata temu. Jak wiadomo - wciągnęło, poznało się fandom od drugiej strony, wrażenia nie do zapomnienia. Był to mój pierwszy konwent, Nyan jest drugi. Mam nadzieję, że nie na darmo przejadę 1200 kilometrów w obie strony - poprzeczkę stawiam wysoko, chociaż to pierwsza odsłona , więc nie wiem czego mogę się spodziewać.

Poza tym mam za sobą spotkania wrocławskiego klubu mangowego - mangakai. Byłam nastawiona na coś fajnego, a wyszło przeciętnie. Tylko ludzie ratowali atmosferę - być może ja mam takie wrażenie, bo tam się wszyscy już znają, a ja tam byłam po raz pierwszy ;d. A co prawda - tam też 150 km w jedną stronę, a nie było aż tak, jakbym się spodziewała ;d

Cóż - liczę, że Nyan wypali, kocia konwencja jest ciekawa ^^. Liczę , że wszyztko pójdzie okej ^^
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   xcleox Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 9
  • Rejestracja 17-czerwiec 10
  • LocationLondyn

Napisano 09 lipiec 2010 - 06:07

Nyancon bedzie czwarty. Pierwszy konwent na ktorym bylam to bylo Animatsuri w 2008 roku. I nawet niepamietam czy mi sie podobalo czy nie xD Ale chyba byl troche nudnawy..
Bylam tez na Pierniconie 5 w zeszle wakacje. Wspomnienia nawet fajne .. atmosfera byla fajna ale zgadzam sie z Oro ze organizacja nie za bardzo :P
Trzeci byl London MCM Expo 2010 May. Powiem szczerze ze polskie konwenty o wieeeele bardziej mi sie podobaly ale cosplay (nie wszystkie stroje, ale wiekszosc) mial lepszy poziom.
W te wakacje mam zamiar byc na Nyancon i na Nejiro w Lublinie :P
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Oro Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 26
  • Rejestracja 28-luty 10

Napisano 09 lipiec 2010 - 07:37

hmmm a gdzie można zdobyć jakieś informacje o nejiro ? bo albo jestem głupi i nie umiem szukać albo ich strona nie podaje żadnych informacji < lol
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Yuuf Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 10
  • Rejestracja 30-czerwiec 10
  • LocationNowa Sól

Napisano 09 lipiec 2010 - 09:32

@up

http://anime.com.pl/calendar,list,2.html - masz tu informacje o wszystkich konwentach, łącznie z adresami stron do nich - wystarczy kliknąć.

O Nejiro na acp - http://anime.com.pl/Nejiro_2,calendar,show,1261.html
Strona konwentu - http://nejiro.konwent.pl/

Żeby nie było offtopu, to jeszcze w tym roku na NiuCon'ach obu się zjawię - co do 2 to nie wiem, ale na 3 będę na bank. No i HellCon w Warszawie.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   xcleox Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 9
  • Rejestracja 17-czerwiec 10
  • LocationLondyn

Napisano 10 lipiec 2010 - 07:00

Wyświetl postUżytkownik Oro dnia 09 lipiec 2010 - 07:37 napisał

hmmm a gdzie można zdobyć jakieś informacje o nejiro ? bo albo jestem głupi i nie umiem szukać albo ich strona nie podaje żadnych informacji < lol

Ich strona napraawde nie podaje zadnych informacji tylko gdzie (i to jeszcze bardzo malo szczegolowo; Lublin maly nie jest) i kiedy, jest to bardzo irytujace bo ja lubie wszystko wiedziec najlepiej trzy lata wczesnie xD (dobra.. troche przesadzam ) :P
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Kodii Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 27-lipiec 10

Napisano 27 lipiec 2010 - 12:36

O ile pojadę to będzie chyba 11? Nie wiem nawet, a nie chce mi się liczyć wejściówek ;P
0

Strona 1 z 1